replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月22日星期一

Legendary Times

Als het gaat om bewerkte uurwerken exemplarisch voor professionals, sportliefhebbers en de huidige welgestelde mannen en vrouwen, het merk Swiss Legend staat ver boven de rest uit. In de afgelopen maanden heeft de zeer gewaardeerde merk een vrijgegeven een breed scala van precisie gemaakt horloges voor mannen en vrouwen met de dynamische eigenschappen en de eersteklas prestaties die we gewend zijn van hen.

In de afgelopen negen maanden, heeft de Zwitserse Legend de veelgeprezen Avalanche, Skyline, Pioneer en Cyclone collecties voor mannen geïntroduceerd, de Gas- en Titaniumkeramische collecties voor vrouwen, samen met de nieuwe Commander-serie voor zowel mannen als vrouwen.

In de volgende maand, het merk heeft een paar ultra-vet en krachtig heren horloge collecties gepland voor een release: het vastbindenAirbourne uurwerk met een indrukwekkend geval 48mm diameter met een beschermende siliconen hoes en bijpassende siliconen band, samen met de Everest chronograaf, een ruige en viriele uurwerk met een 45 mm diameter zwart-ion-plated roestvrij stalen behuizing en hoge prestaties siliconen band.

Swiss Legend liefhebbers en verzamelaars kunnen ook willen deze week kennis genomen van de Zwitserse Legend Semi-jaarlijkse verkoop plaats te nemen op de populaire online retailer WorldofWatches.com. Meer dan 340 van het merk top-selling mannen en vrouwen horloges zijn opgenomen in het evenement op deep-discounted besparingen tot 90% of meer.

De Throttle mannen en vrouwen chronografen in glanzende high-tech keramiek zijn beide uitstekende keuzes. De twee horloges zijn voorzien van aantrekkelijke Tonneau vormige gevallen en bijpassende armbanden in premium kwaliteit keramiek met gepolijst roestvrij staal kronen, push-stukken en decoratieve bezaaid details over de bezel.

Outstanding herenmodel in zwarte keramische is 46mm in diameter, 12mm dik en is voorzien van een automatische kalender op de zwarte wijzerplaat met een kleine seconde, 30 minuten en 12-uurs register. Hoe meer verkleinwoord van vrouwen stijl in wit keramiek is 40mm in diameter, 12mm dik en beschikt over een moeder-van Pearl wijzerplaat met een automatische kalender, kleine seconde, van 30 minuten en dag-van-de-week subdials.

Beide chronografen hebben premium Zwitsers uurwerk binnen en waterdichtheid tot 100 meter.


Bekijk meer Zwitserse Rolex en horloges rolex masterpiece

replica rolex

replica rolex
replica rolex