replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月11日星期五

Sniper GV451

Ik al eerder dat er sprake lijkt te zijn van een verband tussen veel van de late jaren '90 Japanse fashion horlogemerken zijn genoemd heb. Tot nu toe heb ik het over een verband tussen Deadman, Excentriek Classic, en Deep, maar dit is een ander.
Dit horloge is een merk, genaamd Sniper. Het is een ongebruikelijke gevormd ana-digi horloge, waar het scherm is met 45 graden is gedraaid en hebben dus de knoppen / kroon. Het heeft een 3 kant analoge wijzerplaat op de bovenkant van het gezicht, een 4 + 2 digit LCD display onder (met 4 grote en 2 kleine cijfers). Het horloge modi worden weergegeven op het LCD-scherm, waarop de dag / datum, dual time, stopwatch of alarm opties, geselecteerd door de linker knop. Vanuit het gevoel van het materiaal, denk ik dat de zaak is basismetaal en wordt geciteerd als zijnde 3atm waterbestendig. De zaak vorm is verlengd naar de rechterbovenhoek, en soort van doet me denken aan de Millennium Falcon uit Star Wars.
Aangezien dit een ongebruikelijke ontwerp, is het makkelijker om te zien wanneer hetzelfde wordt gebruikt door andere merken. Ik heb dit horloge ook gemaakt door J Axis gezien, en er is ook een Deadman versie (die helaas heb ik nog niet heb - maar wil graag als een van mijn lezers is op zoek naar een te verkopen). Het modelnummer is GV451 die ook volgt de Deadman nummering, zinspeelde op zijn geschakeld op een bepaalde manier.
Ik denk dat dit zal zijn van dezelfde periode als de Deadman horloges, op basis van de gemeenschappelijke ontwerp, dus dat zou het te maken late jaren '90.
Bekijk meer rolex nep en rolex datejust ii horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex