replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年4月22日星期五

Audemars Piguet blijft om geschiedenis te schrijven

Geschreven door: Jessica Mangiameli

Audemars Piguet staat bekend om hun luxueuze, designer horloges. Wat veel mensen niet weten is dat Audemars Piguet is het maken van polshorloge geschiedenis sinds 1875 en blijft dit doen.Jules-Louis Audemars en Edward Auguste Piguet

Audemars Piguet was vast te stellen in 1875 als 23-jarige Jules-Louis Audemars samen met dan 21, Edward-Auguste Piguet. Audemars Piguet wordt nog steeds gerund door de stichtende families en blijft de oudste fijne horloge productie tot nooit de stichtende families kring hebben verlaten. Het bedrijf begon uit Zwitserland en de Audemars Piguet hoofdkantoor is nog steeds gevestigd er vandaag de dag.

Gedragen door vele beroemdheden en mensen met een fijne smaak, Audemars Piguet is een betrouwbare en stijlvolle merk dat maakt iemand gelukkig om zo'n speciale polshorloge bezit. Om degenen zelf als een hedendaagse ontwerper vast te stellen, helpt het meestal rond voor een tijdje en "primeurs" te maken in de industrie te zijn geweest.

Een korte geschiedenis van primeurs Audemars Piguet's:
1892: Audemars Piguet ontwikkelt en produceert de eerste minuut repeater polshorloge.
1915: Met een diameter van slechts 15,80 mm, Audemars Piguet construeert de kleinste vijf minuten repeater kaliber in het bestaan.
1924: Audemars Piguet ontwerpt de eerste jumping uur polshorloge van zijn tijd.
1925: Met een kaliber van slechts 81,32 mm, Audemars Piguet creëert 's werelds dunste zakhorloge.
1934: Audemars Piguet ontwikkelt het eerste skeletonised zakhorloge.
1946: Audemars Piguet ontwerpt dunste polshorloge van de wereld.
1957: De eerste Audemars Piguet horloge met een eeuwigdurende kalender wordt voorgesteld aan het publiek.
1967: Met een centrale rotor, Audemars Piguet introduceerde 's werelds eerste dunste selfwinding kaliber, het meten van 2,45 mm.
1972: De geboorte van de Royal Oak gaf Audemars Piguet de titel van de eerste stalen high-end sporthorloge.
1978: Audemars Piguet produceert de eerste zelf-wikkeling ultradunne eeuwigdurende kalender polshorloge met een centrale rotor.
1986: Audemars Piguet ontwerpt de eerste ultra-dunne selfwinding tourbillon horloge, het meten van 5,5 mm dik met inbegrip van de zaak.
1989: De kleinste zelfopwindende eeuwigdurende kalender horloge wordt vervaardigd door Audemars Piguet
1994: De eerste polshorloge met Grande en Petite Sonnerie is gemaakt door Audemars Piguet met een kwart repeater slaand op twee gongs.
1996: Audemars Piguet ontwerpt de eerste zelf-wikkeling Grande complicatie horloge.
1997: De eerste Grande Sonnerie klokgelui model wordt geïntroduceerd door Audemars Piguet, met een minuut repeater met drie gongs en ​​drie hamers.
2000: Audemars Piguet produceert het eerste model met tijdsvereffening, genieten van de zonsopgang en zonsondergang en een eeuwigdurende kalender.
2006: Audemars Piguet introduceert directe impuls echappement.
2008: Audemars Piguet te creëren het eerste horloge met een carbon case en beweging.
2009: Audemars Piguet introduceert high-frequency chronometer met Audemars Piguet echappement en dubbele balans-veer.

Men kan opmerken dat rond de Tweede Wereldoorlog dat Audemar's Piguet echt opgevoerd hun spel in de horloge-industrie maken een aantal nieuwe primeurs. Dit zou te wijten zijn aan het feit dat het bedrijfsleven begon te dalen als gevolg van de beurskrach en de Grote Depressie.

Met Audemars Piguet rijden om voortdurend te maken primeurs, hebben ze echt zelf op de kaart voor de ontwerper pols slijtage. Audemars Piguet heeft meerdere dunne horloges uitgevonden, waardoor die hun specialiteit op ontdekking.

De Audemars Piguet horloge groep bestaat uit 1.100 medewerkers, 14 dochterondernemingen en distributie 16 boetieks verspreid over de hele wereld. De Audemars Piguet productie produceert ongeveer 26.000 keer stuks per jaar, waardoor het een luxe voor een te bezitten.


Bekijk meer replicas horloges en chopard happy spirit horloges

2016年4月9日星期六

Bremont U-2 Blauw en ALT1-B2 (GMT) Chronograaf

Geschreven door: K. Amanuel
De Britse horlogemaker Bremont, heeft onlangs aangekondigd de toevoeging van twee nieuwe horloges aan de collectie, de U-2 Blue en de ALT1-B2 (GMT) chronograaf. De U-2 Blue is een deel van hun U-2 collectie die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2010 en is een blauw-loop en blauw-faced chronometer. De U-2 Blue zal beschikbaar zijn in eind mei en is geprijsd op $ 5450.
technische specificaties
Beweging:
Gewijzigde caliber 13 1/4 "BE-36AE automatische chronometer, 25 juwelen, glucydur evenwicht.
38 uur gangreserve Anachron balans lente, Nivaflex 1 drijfveer, 28.800 BPH, Bremont gegoten en skeletised ingericht rotor.
Functie:
Uur / minuut / seconde, datum en dag op 3H.
Geval:
Gehard roestvrij staal Trip-Tick geval constructie met saffier bi-directionele draaiende bezel. Diameter 43mm, lug breedte 22mm. Beschermende gepatenteerde anti-shock beweging mount.
Zaak terug:
Roestvrij staal met geïntegreerde platte kristal, 5 roestvrijstalen schroeven met gepolijste koppen.
bezel:
Gepatenteerde innerlijke bi-directionele Roto-Click bezel. Uitgevoerd door kroon op 4H

Dial:

Metal wijzerplaat, Superluminova gecoat cijfers en handen

Kristal:

Overkoepelde anti-reflecterend, krasbestendig saffierglas

Water Resistance:

Waterbestendig tot 10 ATM, 100 meter.

Strap / Armband:

Kalfsleer band en de NAVO militaire nylon bandje

De tweede horloge Bremont geïntroduceerd is de ALT-B2 (GMT Chronograaf), die is ontworpen in samenwerking met B2 "Stealth Bomber" Squadron, de lange-afstands zware 'vliegende vleugel' vliegtuigen bommenwerper.Bremont werd benaderd om een horloge dat uniek is voor B2 Squadron was te ontwerpen. Bremont Mede-oprichter Nick Engels verklaarde: "Werken aan dit project met de B2 bemanning kon niet meer interessant zijn geweest, ze wisten precies wat ze wilden bereiken, die was geweldig." Het horloge zal niet openbaar beschikbaar zijn, maar zal ook beschikbaar zijn in mei en is geprijsd op $ 6395.
technische specificaties
Beweging:
Gewijzigde caliber 13 1/4 "BE-54AE 42 uur gangreserve automatische chronometer, 25 juwelen, Glucydur balans, Anachron balans lente, Nivaflex 1 drijfveer, 28,800bph, Bremont gegoten en skeletonised ingericht DLC gecoate rotor
functies:
Uren en minuten, de tweede teller op 9 H, datum 3H chronograaf met Seconden, 30 minutesand 12 uur 24U UTC de hand
Geval:
Gehard roestvrij staal DLC gecoat gemaakt met Trip-Tick® constructie. Case diameter43mm, case dikte van 16mm, lug breedte 22mm
Zaak terug:
Gehard roestvrij staal DLC gecoat met geïntegreerde platte kristal, 5 roestvrijstalen schroeven withpolished hoofden. Bremont gegoten en skeletonised ingericht DLC gecoate rotor
bezel:
Roterende binnenste ring wordt geëxploiteerd door kroon op 8H
Dial:
Black metal wijzerplaat met Super-LumiNova gecoate handen en cijfers
Kristal:
Overkoepelde anti-reflecterend, krasbestendig saffierglas
Waterdichtheid: Waterdicht tot 10 ATM, 100 meter
Strap / Armband:
Het horloge wordt geleverd op een kalfsleer band en een NAVO-stijl band. Een metalen DLC gecoate stalen armband is ook beschikbaar voor een extra vergoeding


Bekijk meer horloge en breitling others horloges

2016年4月7日星期四

Nieuw horloge lijn van Graff luxe horloges: De MasterGraff Ultra Flat Tourbillon



Dit horloge wordt geleverd met een vliegende toubillon is een van de dunste op de markt. Het horloge geval van het uurwerk meet slechts 7,05 mm dik.

Wat is dat voor groene driehoek te doen op de wijzerplaat toch - ze weten niet groen en rose goud gaan niet samen?!?

Niettemin is een zeer stijlvolle kijken jurk horloge, die doet een beroep op mij.


Bekijk meer replica rolex en bell & ross br 01-92 horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex