replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月27日星期四

Casio G-Shock GA-100CM-5AER.

De T-shirt van de Rambo en de Gitaar van Casio Orologi heeft een gigantische gitaar en een gitaar met een gitaar en een gitaar.
De nieuwe Casio G-Shock GA-100CM-5AER , die u niet kunt vinden , biedt u de mogelijkheid om alle locaties te laten zien, zoals alle terreinen, en er zijn verschillende varianten voor poteraccessoires die u in staat stelt om te kiezen: Grigio e Rosso.
GA-100CM-5AER
GA-100CM-5AER
De identiteit van de auteursrechtelijke sector is van essentieel belang, aangezien er geen cinturino's in het midden van de wereld zijn, maar een 200 meter lange analoge analoge achtergrond, die een belangrijke rol speelt in de weergave van digitaal beeldverhaal en informatie over de informatie Het is mogelijk om een ​​zogenaamde pulsanti-slaapstand te gebruiken (bijv. Een essentiële aanwijzing met betrekking tot de kwaliteitscontrole) en via dicendo.
Le Funzioni del Casio G-Shock GA-100CM-5AER Sono Le Consuete Zus Ormai Abituati en Trovare in Qualsiasi Casio: Locale en Secondary Fuso Orario Een Scelta Tra Diverse Citta Pre-memorize, cronografo 1/1000 seconden, conto alla Rovescia, 5 sveglie giornaliere (anche con funzione "snooze"). Voto: 7,5.
Andrea Job Bekijk meer horloges replicas en Rolex Daytona II

2017年4月10日星期一

Monochrome Maandag - Baselworld 2015: Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award

Dit is het enige  dat we (bijna) voorspeld op onze Monochrome-Horloges blog . We waren 90% zeker dat Omega zou komen met een nieuwe editie van de Snoopy Speedmaster Professional. De ene we hadden gedacht, is echter vrij ver van deze nieuwe Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award ref. 311.32.42.30.04.003. Met behulp van de iconische Speedy Pro basis, het brengt niet alleen een nieuwe dial, maar ook een aantal kleine details die zeker een goede collectible editie zal creëren.
Omega-Speedmaster-Moonwatch-Professional-Silver-Snoopy-Award-Apollo-13-4
Voordat we in wat er nieuw is in deze Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award is te gaan, laten we eerst kijken naar wat niet is veranderd. De basis van deze limited edition (1.970 stuks) is de klassieke Omega Speedmaster Professional aka Moonwatch, wat betekent dat een 42mm chronograaf in zowel gepolijst en geborsteld roestvrij staal, met een 3-counter lay-out en het inzetten van het Omega Calibre 1861. Technisch gesproken, Omega heeft gehandeld op bijna hetzelfde (en totaal prachtig) recept sinds 1965 . Een Snoopy Award editie van de Speedmaster is geen nieuwigheid, als Omega een eerste versie (gemaakt in 5441 stuks) in 2003 geïntroduceerd - dat er een patch toonde met Snoopy in de sub-teller op 9 en een specifieke caseback geschetst.
Omega-Speedmaster-Moonwatch-Professional-Silver-Snoopy-Award-Apollo-13-2
Voor Baselworld 2015, Omega komt met een nieuwe editie die de 45ste verjaardag van de ongelukkige Apollo 13 missie viert. Waarom Snoopy hoewel?  Op 17 april 1970, de wereld keek toe hoe de Apollo 13 Command Module in de Stille Oceaan landde na een onverwachte crisis opgetreden 200.000 mijl afstand van de aarde. De missie werd afgebroken en de astronauten voltooide een aantal mid-koerscorrecties om het traject dat zou hen in staat stellen om opnieuw in te voeren atmosfeer van de aarde te bereiken. Zowel de Apollo 13 crew  leden en Omega kreeg de Silver Snoopy Award (een NASA-mascotte)  als erkenning voor zijn bijdragen aan het hele Apollo-programma.”
De 2015 editie van de Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award toont een zwart-wit kleurenschema en een aantal details die de ruimtemissie en de gunning te roepen. De wijzerplaat toont een witte achtergrond met zwarte opschriften en handen. De indexen zijn licht wit percelen met top holtes gevuld met zwarte lak. Het kleine tweede sub-teller om 9 uur toont de NASA mascotte Snoopy te zeggen: “Falen is geen optie”.
Bekijk meer rolex replica en Hermes horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex