replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月24日星期日

Top Orisy van het jaar! Herziening van Oris Big Crown 1917

Vandaag hebben we een recensie van ongewone en, ik ben niet bang voor dit woord, speciale uren. Weinigen van de horlogemakers zullen beslissen over de vrijgave van het historische model in een bijna ongewijzigde vorm, zowel wat betreft het ontwerp als een deel van de kenmerken van het mechanisme. In Oris besloten en, denk ik, niet verloren. Verrassend genoeg heeft dit Zwitserse bedrijf in 2017 veel gemanaged, vooral met betrekking tot de modellen in de vintage-stijl: hier jij en de vintage duikers Oris Divers Sixty-Five en de motorsport Chronoris, evenals de Chronoris Williams-limiet. Plus de groenachtige Big Crown Pointer Date. Vergeet de 10-daagse piloten niet, die in hun prijscategorie misschien wel de beste zijn. Alle? Of ben je iets vergeten? 🙂Welnu, ik hoop dat collega's in de opmerkingen zullen worden herinnerd, als dat zo is.
Herziening van Oris Big Crown 1917
Maar één model van 2017 onderscheidt zich. Dit is de limiet van Oris Big Crown 1917, over de achtergrond waarvan we nog niet zo lang geleden een gedetailleerd artikel hadden . Kortom, Oris, die zijn archieven doornam, ontdekte dat hun eerste vliegeniersklokken niet werden gemaakt in 1938, maar in 1917. Uiteraard is hier een limiet aan gegeven, die het 100-jarige model van buitenaf precies herhaalt. Bovendien heeft het zelfs een mechanisme dat op dezelfde manier functioneert als zijn voorganger: bij de markering "2 uur" is er een speciale knop, wanneer u erop drukt, kunt u de pijlen verplaatsen door de kroon te draaien. Zodoende wordt de kroon niet uitgestrekt om de handen te bewegen. En de kronkeling wordt zoals gewoonlijk uitgevoerd als de kroon. Het mechanisme in het Oris 732 horloge (gemodificeerde Sellita SW 200-1).
Herziening van Oris Big Crown 1917Herziening van Oris Big Crown 1917
Meer over de kenmerken. De kastdiameter is 40 mm, de waterbescherming is 50 meter, het glas is convex saffier. Het horloge wordt geleverd in een speciale leren reiskoffer; ook in set extra riem. De hoofdriem heeft zo'n vergeten chip nu als polsbandje, populair in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, en is nu uiterst zeldzaam. In totaal worden 1917 stuks geproduceerd en, voor zover ik weet, worden deze modellen eenvoudig uit de ramen geveegd.
Herziening van Oris Big Crown 1917Herziening van Oris Big Crown 1917
In detail over de klok, ik praat in een video, dus ik zal hieronder stilstaan ​​bij mijn laatste indrukken en voors en tegens.
Als mij werd gevraagd welke van de Oris-modellen van dit jaar voor mij het meest interessant is, dan zou ik zeggen dat dit de Grote Kroon van 1917 is. Tegelijkertijd ben ik geen grote fan van pilotenhorloges 🙂
Herziening van Oris Big Crown 1917
Ze hebben een soort van spiritualiteit. Ze herhalen niet alleen het uiterlijk van de oude klok en proberen vintage te zijn, ze zijn de historische klok. Met al hun nadelen. Het leek me bijvoorbeeld erg ongemakkelijk om op de knop te drukken en de pijlen te vertalen. Het koepelvormige saffierglas is zo hoog dat het de cijfers op de wijzerplaat vanaf de zijkant vervormt. Wel, het polsbandje is in het algemeen een detail van de uren van de "grootvader". Maar zo zijn ze mooi! Ze dwingen zichzelf er onmiddellijk toe lief te hebben en te accepteren zoals ze zijn. Je neemt dit horloge in handen - en het lijkt erop dat de tijd niet is gestopt, nee: het is teruggekeerd. Het is alsof je al een hele tijd achter vintage horloges aan zit en ze uiteindelijk hebt gekocht, en zelfs nieuwe. Meestal vind ik het leuk als moderne horloges in vintage-stijl een aantal moderne functies hebben, zoals Chronoris. Maar in dit geval is alles perfect.
Herziening van Oris Big Crown 1917Herziening van Oris Big Crown 1917
Wat betreft de "plussen", het is: het uiterlijk van de uren van 1917, zorgvuldige studie van de zaak en wijzerplaat, hoge kwaliteit van de productie, unieke eigenschappen van het mechanisme, vergelijkbaar met het kaliber van 100 jaar geleden, evenals kwaliteitsgordels en reiskoffer.
Herziening van Oris Big Crown 1917
In de 'minnen' zal ik misschien opschrijven dat dit horloge niet voor iedereen is. Ze zijn voor een klein publiek: ze zijn fans van de vintage, het horloge van de piloot en, in feite, het merk Oris. Vertaling van de pijlen, hoewel authentiek, maar niet om dat handig te zeggen.
PS. Ik noemde dit artikel provocerend - "The Best Orisy of the Year". Hier moet je (*) toevoegen en verduidelijken dat dit alleen naar mijn mening is.
Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

2017年11月28日星期二

Apple verkocht 7 miljoen Apple Watch, 2,5 miljoen verzonden - Global Equities

Apple maakt geen officiële verkoopcijfers bekend voor Apple Watch, maar het houdt niet op bij onafhankelijke analisten die hun eigen schattingen aanbieden. Zijn voorspelling werd vrijgegeven door Global Equities Research-analist Trip Hovdry. Volgens hem zal vóór het einde van 2015 de implementatie van Apple Watch 40 miljoen apparaten overschrijden.
topic-apple-watch-1
Het hoofd van het analytische kantoor Global Equities Research zei dat Apple tot nu toe zo'n 7 miljoen slimme horloges heeft kunnen verkopen en nu het bedrijf uit Cupertino de vraag heeft bestudeerd, is het van plan in juni en juli ongeveer 3 miljoen Apple Watch per maand te produceren. Desalniettemin, volgens Hovdry, zal dit niet voldoende zijn om aan de vraag te voldoen.
Volgens de analist ervaart Apple nog steeds een Apple Watch met een tekort. Inmiddels heeft het bedrijf slechts 2,5 miljoen apparaten aan klanten geleverd. Tot het einde van het jaar verkoopt Apple van 40 tot 42 miljoen Apple Watch, de gemiddelde verkoopprijs is $ 575. De analist biedt geen concrete statistieken over de modellen, waarbij alleen opgemerkt wordt dat Apple Watch Sport de meest populaire versie van de smartklok was en blijft.
Eind mei zeiden Slice Intelligence-analisten dat Apple in de periode van 24 april tot 18 mei meer dan 2,5 miljoen bestellingen voor een slimme klok ontving. Volgens KGI Securities vertraagt ​​de vraag naar Apple Watch. Na de eerste burst van orders, nam de opwinding af en Apple registreerde ongeveer 30.000 pre-orders per apparaat per dag.
Volgens TrendForce zullen de leveringen van Apple's "slimme" horloges in 2015 op het niveau van 15 miljoen eenheden liggen. Analisten zijn het erover eens dat het aantal zendingen van de Californische gigant alle andere fabrikanten van slimme horloges zal overtreffen, die in totaal niet meer dan 11 miljoen apparaten op de markt zullen brengen.
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

2017年8月14日星期一

Ulysse Nardin Executive Skeleton Tourbillon

Gedurende de 170 jaar van haar bestaan fabriek Ulysse Nardin is ambitieus technisch ontwerp en innovatie ideeën, ze stond altijd in de voorhoede van de horloge. En ondanks het feit dat het nieuwe model Executive Skeleton Tourbillon lees de bekende functies van de vorige collecties Executive, modern en eigentijds design volledig transformeert. Nu wordt het model gevuld met gemak, strakke lijnen, zichtbaar voor de structuur en technologische macht.
Ulysse Nardin Executive Skeleton Tourbillon
onweegbaar
Onmiskenbare technische complexiteit Executive Skeleton Tourbillon benadrukt licht, bijna gewichtloos architectuur armaturen. Indrukwekkende grootte mantel was 45 mm in diameter, gemaakt van titanium. De waterbestendigheid van het model van 30 meter, zwarte keramische bezel en de kroon. Dark latten stress op het lichaam structuur van het mechanisme en de kleinste details, waardoor het beeld verfijning.
 
aantrekkingspool
Kijkend naar de klok, herkenbare belangrijkste onderscheidende kenmerken Executive collectie. Het nieuwe model heeft teken behouden voor uw afbeelding features: verbeterde uur markers, een indrukwekkende Romeinse cijfers, een decoratief element in het midden van de wijzerplaat. Zeer nauwkeurige, werk slijpen delen bijna juwelier toegestaan ​​om de schoonheid en complexiteit van het mechanisme weer te geven, breken op het oppervlak. Zwarte elementen accentueert de transparantie van het lichaam, waardoor aan het oppervlak van de verborgen details eerder. Het nieuwe model - de essentie van de technische ontwikkelingen, die het direct herkenbare esthetiek behouden.
 

Bekijk meer Rolex horloges en Rolex DateJust

2017年7月11日星期二

Garmin Forerunner 630, een nieuwe slimme horloge ideaal voor hardlopers

Garmin heeft altijd diverse gadgets aan onze trainingen te volgen, maar nu heeft gelanceerd ideale plek voor hardlopers slimme horloge , met geavanceerde functies voor dit doel, de zogenaamde Garmin Forerunner 630 .
Biedt specifieke gegevens, zoals het meten van de slaglengte , het tijdstip van contact met de grond, de verticale oscillatie en ook de lactaatdrempel , waarmee de gadget laat het ons weten wanneer het tijd is om te rusten en te herstellen het lichaam, omdat ons niveau stress is al zeer hoog.
In combinatie met een hartslagmeter, evalueerden we de training zone op basis van de hartslag en in te schatten fysieke prestaties voorwaarden die wij stellen of we kunnen krijgen om een wedstrijd hebben bijvoorbeeld.

Als passen onze gegevens kunnen we meer volledige informatie over onze prestaties of de te verkrijgen mate van stress , dat is het nemen van ons lichaam.

In Bovendien, net als alle Garmin gadgets, biedt toegang tot Garmin Connect waar u nuttige informatie, kaarten, plattegronden en opleiding, het uploaden van gegevens kunt downloaden, bekijken grafieken en delen onze prestaties.
In het touchscreen en de kleur, kunnen we ook zien de details van ons dagelijks leven of ontvangen bericht meldingen, e-mails en andere zoals elke slimme horloge dat momenteel op de markt.
De batterij belooft tot tot 16 uur levensduur van de batterij in de training mode en last but not least, de nieuwe Garmin Forerunner 630 is bestand tegen transpiratie en regen en bewaakt nachtelijke slaap .
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年5月1日星期一

Mercredi: Oris Williams F1 Team Dag Datum 2008

«Op dit moment is het mogelijk om een ​​offerte aan te bieden, maar het is niet te missen. Je kunt ook kiezen uit de beste aanbiedingen van de douches van de montres. J'ai finalement choisi celle-ci car elle est mécanique et cerise sur le gateau, étant fan de sportautomobile et en particularité de F1, die de plaats van de voornaamste sponsor van Williams Williams.
Oris Williams F1 Team Dag Datum
Aujourd'hui, Oris bezetten zich niet alleen voor een deel van de markt van de horlogerie, maar ook voor de afnemers van de producenten, die geen exclusiviteit uitoefenen voor de garantie van de markt.
Ses réalisations s'articulent autour de quatre grandes lignes: Cultuur, Plongée, Aviation et Sport Automobile.
Les collections de la marque presents aussi bien des modèles puisés dans l'histoire d'Oris que des pièces, parfois très technieken, kwantitatief de partenariats ciblés avec des professionnels comme l'écurie Williams en Formule 1 par exemple!
Inspirée par l'univers de la compétition dans dans le moindre détail, cette montre sportive, présentée aujourd'hui, abrite un moteur mécanique hautes optredens ...
Outre la mécanique, la carrosserie is een intieme inrichting met een zonnestraal van 42 mm, een design surprenant.
Bekijk meer rolex replicas en rolex kopie

2017年4月27日星期四

Casio G-Shock GA-100CM-5AER.

De T-shirt van de Rambo en de Gitaar van Casio Orologi heeft een gigantische gitaar en een gitaar met een gitaar en een gitaar.
De nieuwe Casio G-Shock GA-100CM-5AER , die u niet kunt vinden , biedt u de mogelijkheid om alle locaties te laten zien, zoals alle terreinen, en er zijn verschillende varianten voor poteraccessoires die u in staat stelt om te kiezen: Grigio e Rosso.
GA-100CM-5AER
GA-100CM-5AER
De identiteit van de auteursrechtelijke sector is van essentieel belang, aangezien er geen cinturino's in het midden van de wereld zijn, maar een 200 meter lange analoge analoge achtergrond, die een belangrijke rol speelt in de weergave van digitaal beeldverhaal en informatie over de informatie Het is mogelijk om een ​​zogenaamde pulsanti-slaapstand te gebruiken (bijv. Een essentiële aanwijzing met betrekking tot de kwaliteitscontrole) en via dicendo.
Le Funzioni del Casio G-Shock GA-100CM-5AER Sono Le Consuete Zus Ormai Abituati en Trovare in Qualsiasi Casio: Locale en Secondary Fuso Orario Een Scelta Tra Diverse Citta Pre-memorize, cronografo 1/1000 seconden, conto alla Rovescia, 5 sveglie giornaliere (anche con funzione "snooze"). Voto: 7,5.
Andrea Job Bekijk meer horloges replicas en Rolex Daytona II

2017年4月10日星期一

Monochrome Maandag - Baselworld 2015: Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award

Dit is het enige  dat we (bijna) voorspeld op onze Monochrome-Horloges blog . We waren 90% zeker dat Omega zou komen met een nieuwe editie van de Snoopy Speedmaster Professional. De ene we hadden gedacht, is echter vrij ver van deze nieuwe Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award ref. 311.32.42.30.04.003. Met behulp van de iconische Speedy Pro basis, het brengt niet alleen een nieuwe dial, maar ook een aantal kleine details die zeker een goede collectible editie zal creëren.
Omega-Speedmaster-Moonwatch-Professional-Silver-Snoopy-Award-Apollo-13-4
Voordat we in wat er nieuw is in deze Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award is te gaan, laten we eerst kijken naar wat niet is veranderd. De basis van deze limited edition (1.970 stuks) is de klassieke Omega Speedmaster Professional aka Moonwatch, wat betekent dat een 42mm chronograaf in zowel gepolijst en geborsteld roestvrij staal, met een 3-counter lay-out en het inzetten van het Omega Calibre 1861. Technisch gesproken, Omega heeft gehandeld op bijna hetzelfde (en totaal prachtig) recept sinds 1965 . Een Snoopy Award editie van de Speedmaster is geen nieuwigheid, als Omega een eerste versie (gemaakt in 5441 stuks) in 2003 geïntroduceerd - dat er een patch toonde met Snoopy in de sub-teller op 9 en een specifieke caseback geschetst.
Omega-Speedmaster-Moonwatch-Professional-Silver-Snoopy-Award-Apollo-13-2
Voor Baselworld 2015, Omega komt met een nieuwe editie die de 45ste verjaardag van de ongelukkige Apollo 13 missie viert. Waarom Snoopy hoewel?  Op 17 april 1970, de wereld keek toe hoe de Apollo 13 Command Module in de Stille Oceaan landde na een onverwachte crisis opgetreden 200.000 mijl afstand van de aarde. De missie werd afgebroken en de astronauten voltooide een aantal mid-koerscorrecties om het traject dat zou hen in staat stellen om opnieuw in te voeren atmosfeer van de aarde te bereiken. Zowel de Apollo 13 crew  leden en Omega kreeg de Silver Snoopy Award (een NASA-mascotte)  als erkenning voor zijn bijdragen aan het hele Apollo-programma.”
De 2015 editie van de Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 13 Silver Snoopy Award toont een zwart-wit kleurenschema en een aantal details die de ruimtemissie en de gunning te roepen. De wijzerplaat toont een witte achtergrond met zwarte opschriften en handen. De indexen zijn licht wit percelen met top holtes gevuld met zwarte lak. Het kleine tweede sub-teller om 9 uur toont de NASA mascotte Snoopy te zeggen: “Falen is geen optie”.
Bekijk meer rolex replica en Hermes horloges

2017年1月11日星期三

Girard-Perregaux Traveller: The Evolution of the ww.tc Collection

The streamlining of Girard-Perregaux, which began last year with the introduction of the Hawk collection, continues with the debut of the new Traveller, an updated version of G-P’s ww.tc collection, at Baselworld 2013. The first two Traveller models are a chronograph with world-time function and a moon-phase model with large date.
The new-look Traveller collection features sleeker lines and a softer, more ergonomic silhouette for the 44-mm-diameter cases; long lugs with graduated bevels that accentuate their convex curves; and an interplay of polished and satin-brushed finishes on the case. Also, both the movements’ rotors and the watches’ folding clasps echo the “arrow” shape of Girard-Perregaux’s iconic Three Gold Bridges.
The Traveller Moon Phases and Large Date has a 30-part steel case and is powered by Girard-Perregaux’s manufacture automatic caliber GP03300, which has 35 jewels and a 46-hour power reserve. The case has a sapphire viewing window in the back and is water-resistant to 100 meters. The opaline dial is slightly spherical, with luminous-tipped applied hour indices that point toward the dial’s center. The hour and minute hands are also tipped with luminescent material. The large date display is at 12 o’clock, under a “GP” appliqué logo, and the moon-phase indication, accompanied by the small seconds, is at 7:30. A power-reserve indicator is placed at 4:30.
Girard-Perregaux Traveller Moon phases_front
Girard-Perregaux has designed the movement so that the moon-phase and power-reserve displays are both directly connected to the barrel. According to G-P, the moon-phase, which is adjusted by a corrector in the case at 10 o’clock, is extremely precise, needing adjustment only once every 122 years. The photo-realistic moon face image is on a mineral glass and then metallized with a subtle gradation from black to gray. The “night” field is studded with silvery stars, one of which hides a small G-P logo. Along the satin-brushed, circular border of the display are the markers for the small seconds.
The large date, which has an “instantaneous” jump of 15 milliseconds, uses a system patented by Girard-Perregaux: two disks, one transparent (for the tens), the other matte (for the units), overlap without creating any visible border between digits. The disks are only .10 mm thick and the numerals are in a curved, contemporary font that matches the watch’s modern design. The Traveller Moon Phases with Large Date comes on a black alligator leather strap; it is also available with a black dial or with a gray dial with ceramic bezel and brown strap. The price is $12,800.
Girard-Perregaux Traveller Moon phases-side
The collection’s original name (the initials stand for “Worldwide Time Control”) lives on in the other new model, the Traveller ww.tc. Its 34-part case is available in steel, steel and titanium, or steel with a ceramic bezel, and is water-resistant to 100 meters. This watch also contains Caliber GP 03300, here equipped with small seconds, chronograph, date, and the feature that gives the model its name, a world-time function with day/night indication.
Girard-Perregaux Traveller ww.tc-front
Girard-Perregaux has designed the opaline dial so that the meridians of the globe can be seen without interfering with the reading of the time. Along the periphery of the dial is a beveled ring displaying world cities and a 24-hour day-night disk. The date is an aperture at 2 o’clock; the chronograph subdials are at 9 o’clock (for the 30-minutes counter) and 6 o’clock (for the 12-hour counter); and the small-seconds subdial is at 3 o’clock. The block hour markers are enhanced with luminous material.
Operating the Traveller ww.tc has been greatly simplified in comparison with its predecessor: A single screwed crown at 3 o’clock, with three settings, controls all the watch’s functions. The first position sets the city disk, the second the date, and the third the hours, minute and 24-hour world-time ring. The dial options are matte black (steel case), silvered opaline (titanium case and steel case with black ceramic bezel). The Traveller ww.tc will retail for $16,000.
Girard-Perregaux Traveller ww.tc-side
Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

replica rolex

replica rolex
replica rolex