replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年7月11日星期二

Garmin Forerunner 630, een nieuwe slimme horloge ideaal voor hardlopers

Garmin heeft altijd diverse gadgets aan onze trainingen te volgen, maar nu heeft gelanceerd ideale plek voor hardlopers slimme horloge , met geavanceerde functies voor dit doel, de zogenaamde Garmin Forerunner 630 .
Biedt specifieke gegevens, zoals het meten van de slaglengte , het tijdstip van contact met de grond, de verticale oscillatie en ook de lactaatdrempel , waarmee de gadget laat het ons weten wanneer het tijd is om te rusten en te herstellen het lichaam, omdat ons niveau stress is al zeer hoog.
In combinatie met een hartslagmeter, evalueerden we de training zone op basis van de hartslag en in te schatten fysieke prestaties voorwaarden die wij stellen of we kunnen krijgen om een wedstrijd hebben bijvoorbeeld.

Als passen onze gegevens kunnen we meer volledige informatie over onze prestaties of de te verkrijgen mate van stress , dat is het nemen van ons lichaam.

In Bovendien, net als alle Garmin gadgets, biedt toegang tot Garmin Connect waar u nuttige informatie, kaarten, plattegronden en opleiding, het uploaden van gegevens kunt downloaden, bekijken grafieken en delen onze prestaties.
In het touchscreen en de kleur, kunnen we ook zien de details van ons dagelijks leven of ontvangen bericht meldingen, e-mails en andere zoals elke slimme horloge dat momenteel op de markt.
De batterij belooft tot tot 16 uur levensduur van de batterij in de training mode en last but not least, de nieuwe Garmin Forerunner 630 is bestand tegen transpiratie en regen en bewaakt nachtelijke slaap .
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex