replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年6月24日星期日

Audemars Piguet Royal Oak eeuwigdurende kalender in geel goud

Audemars Piguet Royal Oak eeuwigdurende kalender
Toen Audemars Piguet de nieuwe Royal Oak Perpetual Calendar onthulde, een interpretatie van de klassieke complicatie uit 1972, stond iedereen daar gewoon met ontzag. De Royal Oak was het eerste luxe horloge dat roestvrij staal op dezelfde manier behandelde als een edel metaal en dat een gepolijste en versierde look liet zien.
Een paar dagen geleden besloot de Zwitserse horlogemaker opnieuw een onverwachte wending te nemen, door de warme en briljante tonen van geel goud op zijn nieuwste uurwerk te vermelden, eenvoudigweg de Royal Oak eeuwigdurende kalender geel goud genoemd.
Audemars Piguet Royal Oak eeuwigdurende kalender
Het zelfopwindende horloge wordt geleverd met een 5134-kaliber, volledig zichtbaar via het glinstervende saffierkristal-boekje, een beweging die is gebaseerd op zijn voorganger, kaliber 2120, die verslaat met 19.800 vph (2.75 Hz), hoewel deze is aangepast aan de bijgewerkte versie Behuizing van 41 mm.
De versierde wijzerplaat Grande Tapisserie ziet er eenvoudigweg betoverend uit en heeft tegelijkertijd een elegante, minimalistische uitstraling. De Audemars Piguet Royal Oak eeuwigdurende kalender geel goud zal worden geleverd in een luxe doos, samen met een horloge terugspoelmechanisme. De prijs voor deze schoonheid? $ 95.700.
Audemars Piguet Royal Oak eeuwigdurende kalender
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2018年4月17日星期二

Michel Jordi Zwitserse pictogrammen Genève

Veel onafhankelijke Zwitserse horlogemakers zijn niet langer in de wereld. Michel Jordi is een van de weinigen. Als het aan hem ligt, zou er geen brutale uitverkoop van de Zwitserse horloge-kunstwerken zijn; Er zouden geen wereldwijde bedrijven zijn die massaal Zwitserse merken incorporeren, geen klokvormige octopussen, die in hun onverzadigbare honger naar traditionele ambachten op hetzelfde moment hetzelfde terrein innemen.
Michel Jordi, de horlogemaker, is Michel Jordi, het merk.
In 2011 bracht Jordi de collectie "Swiss Icon Watch" uit. Ze is representatief voor de lange horlogewereld van de 65-jarige, een showcase die tot op zekere hoogte Jordis K Michel Jordi Zwitsers pictogram GENEVE¶ nnen en artistieke visie presenteert. Hij heeft een monument neergezet voor de grote, iconische beelden van onze cultuur: de Grote Muur, Fuji, het Kremlin en het Vrijheidsbeeld, bijvoorbeeld.
Het nieuwe model van de pictogrammen is de Genève. Het toont de bezienswaardigheden van Jordi's geboorteland, Zwitserland.
De kast van het horloge is gemaakt van titanium en roségoud. Op de wijzerplaat vinden we een Alpenpanorama met de Mont Blanc; de Jet d'eau van het Meer van Genève stroomt vrolijk weg; de kasseien van de oude stad, het Paleis van Naties en vele anderen. Dit is waar Jordi's liefde voor zijn thuisland, uitgedrukt als de hoogste kunst van het uurwerk, wordt onthuld.
In Genève verslaat een speciaal vervaardigde, unieke gong de uren. In samenwerking met Jean-François Mojon, die in 2010 werd geëerd als Beste Horlogemaker, ontwikkelde Jordi deze slow hour strike, die de drager herinnert aan het gerinkel van een eenzame bergband.
Zoals het hoort bij goed vakmanschap, is de Genève een handlift met 72 uur gangreserve. Naar verwachting kost dit 44.000 euro.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2018年1月17日星期三

REACTIES STAAT UIT VOOR CASIO 2900 F-91, WAT? HOE HEB JE HET NIET?

Zeker in je leven die je ooit hebt gehad op je pols een Casio horloge en waarschijnlijk een van de horloges is de 2900 Casio F-91 . Als u wilt om te onthouden of ontdek alles dat maakte ons ontdek deze Casio horloge kun je niet stoppen met het lezen van wat daarna komt.
Een man 's kijken en klok vrouw die miljoenen heeft gehad en met de lancering, Casio erin geslaagd om een make- boom in de wereld van digitale horloges .
Een klok rechthoekig gebied van slechts 33,2 mm breed met een schat aan informatie die onmogelijk op een enkel scherm, waar de hoofdpersoon is de digitale tijd zou hebben gedacht, maar ook plaats de dag van de maand en maximaal dag waarin we zijn.
Casio 2900 F-91 polshorloge
Casio 2900 F-91
Basisfuncties die ons hebben laten genieten
Zulke essentiële functies die te vinden zijn in elk horloge, zowel digitaal als analoog, maakten de geneugten van de kleintjes, en niet zozeer, en veranderden het in een spel op de klok . Met de Casio 2900 F-91 ontdekken we het geluid, plus een onophoudelijke piep, zo kenmerkend voor de alarmenvan deze horloges. We veranderen de chronometer ook in een spel. Of heb je het niet gespeeld om de laagste waarde van honderdsten van een seconde te krijgen? (Ik slaagde erin om het te stoppen in een honderdste van een seconde en opscheppen over het aan mijn vrienden) . de verlichtingGeel typerend voor de Casio 2900 F-91 was onze zaklamp in de donkerste nachten, en het groene licht was al de revolutie! En ja, we hebben allemaal op de drie knoppen gedrukt en tegelijkertijd het scherm vol achten gezet en onze ouders doen geloven dat het gebroken was, maar dit horloge heeft een buitengewone weerstand en ze wisten dat er niets te vrezen was omdat de klok Casio 2900 F-91 is bijna onbreekbaar, onder meer door het acrylmateriaal dat de behuizing van de wijzerplaat vormt. Weerstand die ook onder water gegarandeerd is, omdat hij zonder problemen in water kan dompelen .
De armband is bijna bomvast gemaakt door hars die gemakkelijk aan onze pols past en, dankzij de gespsluiting, op elke man en vrouw op de pols kan worden geplaatst.
 Merk horloge Casio 2900 F-91
Het zwart voor de klok altijd
De karakteristieke kleur is zwart en strekt zich uit van de doos tot de armband. Een zeer subtiele blauwe rechthoekige lijn geeft wat kleur aan de doos, maar zonder de zwarte kleur te verwijderen. In andere modellen zijn andere varianten van kleur en zelfs materialiteit naar voren gekomen , zoals de huidige, maar de definitie van kleur en materialiteit van de Casio 2900 F-91 is altijd het origineel .
Al deze ervaringen onthouden of zelfs voor de eerste keer in de praktijk brengen, is heel gemakkelijk, want het is een van de goedkoopste horloges die je kunt vinden.
Hij is de koning van goedkope horloges met een verkoopprijs van slechts 14,90 € via Amazon. Maar het lijkt erop dat zelfs Amazon wil dat we jaren geleden opnieuw met dit horloge experimenteren en het terug op onze polsen hebben, aangezien het momenteel met 35% is gereduceerd en een uiteindelijke prijs van € 9,43 (09-04-14) blijft. Het is extreem goedkoop . Het lijkt ongelooflijk dat teruggaan naar je kindertijd of vele jaren geleden zo zuinig is. 
Het is bijna onmogelijk om te voorkomen dat je het Casio 2900 F-91 horloge koopt voor al het goede dat het ons heeft gegeven. Aarzel niet
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

replica rolex

replica rolex
replica rolex