replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年4月17日星期二

Michel Jordi Zwitserse pictogrammen Genève

Veel onafhankelijke Zwitserse horlogemakers zijn niet langer in de wereld. Michel Jordi is een van de weinigen. Als het aan hem ligt, zou er geen brutale uitverkoop van de Zwitserse horloge-kunstwerken zijn; Er zouden geen wereldwijde bedrijven zijn die massaal Zwitserse merken incorporeren, geen klokvormige octopussen, die in hun onverzadigbare honger naar traditionele ambachten op hetzelfde moment hetzelfde terrein innemen.
Michel Jordi, de horlogemaker, is Michel Jordi, het merk.
In 2011 bracht Jordi de collectie "Swiss Icon Watch" uit. Ze is representatief voor de lange horlogewereld van de 65-jarige, een showcase die tot op zekere hoogte Jordis K Michel Jordi Zwitsers pictogram GENEVE¶ nnen en artistieke visie presenteert. Hij heeft een monument neergezet voor de grote, iconische beelden van onze cultuur: de Grote Muur, Fuji, het Kremlin en het Vrijheidsbeeld, bijvoorbeeld.
Het nieuwe model van de pictogrammen is de Genève. Het toont de bezienswaardigheden van Jordi's geboorteland, Zwitserland.
De kast van het horloge is gemaakt van titanium en roségoud. Op de wijzerplaat vinden we een Alpenpanorama met de Mont Blanc; de Jet d'eau van het Meer van Genève stroomt vrolijk weg; de kasseien van de oude stad, het Paleis van Naties en vele anderen. Dit is waar Jordi's liefde voor zijn thuisland, uitgedrukt als de hoogste kunst van het uurwerk, wordt onthuld.
In Genève verslaat een speciaal vervaardigde, unieke gong de uren. In samenwerking met Jean-François Mojon, die in 2010 werd geëerd als Beste Horlogemaker, ontwikkelde Jordi deze slow hour strike, die de drager herinnert aan het gerinkel van een eenzame bergband.
Zoals het hoort bij goed vakmanschap, is de Genève een handlift met 72 uur gangreserve. Naar verwachting kost dit 44.000 euro.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex